Teknoloji

Sony’nin bir sonraki amiral gemisi Xperia 1 V’nin ilk görüntüsü internette ortaya çıktı

Sony’nin bir sonraki amiral gemisi telefonunun Xperia 1 V olması bekleniyor. Ve bu cephede şu ana kadar sessizlik hakim olsa da, cihaz üzerinde çalışıldığından neredeyse eminiz. ve şimdi ortaya çıkan yeni bir görüntü, telefonun arkasını gösteriyor gibi görünüyor.

Android Kurumu tarafından bildirildiği üzere bu görüntü, Weibo’da sızıntı kaynağı ZackBuks tarafından paylaşıldı. ZackBuks, ana ve ultra geniş kameraların Sony Xperia 1 IV’tekilerden farklı göründüğünü belirterek, bu görüntünün gerçek olup olmadığını bilmediğini sözlerine ekledi. Dolayısıyla şimdilik sızıntının kaynağına bile şüpheyle bakılıyor.

Lensler muhtemelen tek olumlu değişiklik olmayacak. Kamera kurulumu bu kez tüm sensörleri içeriyor ve bazıları için göze çarpmak yerine daha derli toplu bir görünüm oluşturuyor.

Ancak bu, Sony Xperia 1 IV’te bulunan RGB IR sensörünü ve ToF sensörünü kaldırarak başarılabilirdi. Birincisi, gerçek beyaz dengesini ayarlamalarına izin verirken, ikincisi derinliği ve aralığı belirlemek için kullanılır.

ZackBuks, telefonun AI odak izleme teknolojisinin ToF sensöründen vazgeçecek kadar iyi olması gerektiğini, ancak RGB IR sensörünün yokluğunda böyle bir garanti olmadığını belirtiyor.

Ayrıca kamera bloğunda mikrofon deliği gibi görünen bir nokta nedeniyle yeni bir ekleme yapılmış gibi görünüyor.Daha önce Sony Xperia Pro-I üzerinde yer alan bu nokta, net konuşma kaydı için tasarlanmıştı ancak aynı özelliği tekrar sunup sunmayacağı net değil.

besikduzu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu