Haber

AK Parti Seçim İrtibat Bürosu Odunpazarı’nda açıldı

AK Parti Seçim İrtibat Bürosu, Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde açıldı.

Cumhur İttifakı’nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Emek Mahallesi Ertaş Caddesi’ndeki ofis açılışında yaptığı konuşmada, 31 Mart’tan sonra Eskişehir’de 25 yıldır devam eden ayrımcı politikalara son vereceklerini söyledi.

Eskişehir’de belli bir kesimin çok iyi yaşadığını anlatan Hatipoğlu, şöyle konuştu:

“Eskişehir’de belli bir kesim çok güzel hizmetler alıyor. Belediyeler şehrin belli bir kesimine hizmet veriyor ama buraya geldiğimizde Emek, 71 Konutlar, Huzur, Fevzi Çakmak gibi mahallelerde maalesef vatandaşlarımız aldıkları hizmetleri alamıyorlar. Vişnelik ve Batıkent’te alacağız. Çocuklarımız, çocuklarımız, Batıkent’te hizmet bu bölgelerde alınamıyor. Biz buna karşı çıkıyoruz ve kabul etmiyoruz. 31 Mart’tan itibaren bu mahallelere gereken önemi vereceğiz. Hizmetlerimiz bir bir eksik. Bütün başkanlarımızla hepinize buradan söz veriyorum. Ne yapacağımızı söylüyoruz. ‘Suda indirim yapacağız.’ diyoruz. ‘2 içinde çeşmeden su içebileceksiniz’ diyoruz. Yıllar geçtikçe tramvay sayısını artırıp ulaşımı kolaylaştıracağız, trafikte bataklık yaratacağız, kanalizasyon sorununu çözeceğiz.’ Karşı taraf ne diyor? ‘Yapamazlar, yapamazlar’. Bunların hepsini size vaad ediyoruz.”

Hatipoğlu, CHP’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ayşe Ünlüce ile televizyon programına çıkma konusunda anlaşma sağladıklarını hatırlattı.

Sonrasında yaşanan gelişmelere de değinen Hatipoğlu, şunları söyledi:

“Televizyonda kabul etti. Pazartesi günü televizyonlara çıkacak ve sizin sesiniz olarak birbirimize hesap verecektik. Neden yapamadıklarını soracaktık. Ne yapacağımızı açıklayacaktık. Belediyenin aile işi olduğunu anlatacaktık ama CHP adayı ayın 12’sindeki programda ‘Başka işlerim var’ diyerek gelmeyeceğini söyledi. Biz hazırız. Hazırız televizyona çıkacağız, bekliyoruz. Buradan kendisine sesleniyorum. Korkmayın gelin. Vatandaşlarımız duysun. Bu kardeşiniz Allah’tan başka kimseden korkmadı. ne olursa olsun, televizyona çık, söz verdiğin gibi karşıma çık, bana son 5 yılda neler olduğunu anlat, “Ne yaptın? Siz genel sekreterdiniz, 5 yıl boyunca Eskişehir’de ne gibi hizmetlerde bulundunuz? Vatandaşlarımıza hangi hizmeti yaptınız? Suda, ulaşımda, inşaatta ne yaptınız? Gelin anlatın ama onlarda o yürek yok. Önümüze çıkamazlar.”

“1 Nisan, Eskişehir’in gerçek belediyecilikle buluştuğu gün olacak”

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez de 31 Mart’ta Emek İlçesi’nin “emek hırsızlığına” izin vermeyeceğini belirtti.

2 yılda Karadeniz’in 170 kilometre açıklarında ve 4 kilometre derinliğinde doğal gaz çıkardıklarını hatırlatan Dönmez, şöyle konuştu:

“Hizmetinize sunduk mu? Onlarca yıldır burada hizmet veriyorlar. Kanalizasyonunuzu yarım bıraktılar. Suyu temizlemediler. Şimdi önünüze bir fırsat çıktı. Biz bu fırsatı iyi değerlendireceğiz. Duran ve yatan belediyelere ‘elveda’ deyin. Telefonlarımızı çalışır moda alacağız. Odunpazarı’nda Özkan kardeşimize, Büyükşehir Belediyesi’nde Nebi kardeşimize gerekli desteği vermemiz bir kuraldır. Umarım 1 Nisan, Odunpazarı ve Eskişehir’in gerçek belediyecilikle buluşacağı gün olur. Bunu heyecanınızdan görüyorum ve anlıyorum. Umarım bu heyecanınızı ve dileğinizi 31 Mart’a iletirsiniz. “Kapı kapı, bina kapı dolaşacağız. adaylarımızı, projelerimizi halkımıza anlatıyoruz. İnşallah 31 Mart’ta bu kardeşlerimizi belediyeye teslim edeceğiz.”

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, Eskişehir’de mahalleler arasındaki farkın her geçen gün arttığını anlattı.

Bazı mahallelerin hizmet alamadığını belirten Gürcan, şöyle devam etti:

“İşte burada gerçek belediyeciliğin, AK belediyeciliğinin ne olduğunu ‘Bu sefer olur’ diyerek göstereceğiz, umarım bu sene. Sadece benim oyumla değil. Bunu çevremdekilerle, evimde, arkadaşlarımla birlikte anlatmalıyız. komşular ve akrabalar. Çünkü bu belediye bize değil size hizmet edecek. Şehre hizmet edecek. Şehirde altyapıdan üst yapıya, sosyal hizmetlerden su hizmetlerine ve kentsel dönüşüme kadar yapılacak o kadar çok şey var ki Nebi Liderim mutlaka yapacaktır. halledebilecek durumdayız. Gruplar toplanıp çalışmalara başladı. Trafiği azaltmak için ne yapmalıyız? Su fiyatlarını düşürmek için ne yapmalıyız? Su kaynaklarını artırmak için ‘Odunpazarı Belediyesi Başkan adayı Özkan Alp ilçesini şöyle gösterdi: Beylikova’da yaptığı çalışma. Eskişehir marka şehir olacak. Beyaz belediyeciliğe hazırız.”

AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir de Cumhur İttifakı’nın Eskişehir’e özlediği hizmeti getireceğini, 1 Nisan’dan itibaren ise Eskişehir’in tam anlamıyla bir öğrenci kenti haline geleceğini vurguladı.

Kentte tramvayın gitmediği sokak kalmayacağını söyleyen Aydemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Otobüs fiyatlarının emsal fiyatlara inmesi, su fiyatlarının düşmesi, suyun temizliği ile birlikte İnşallah Eskişehir çok daha güzel, daha yaşanabilir bir şehir haline gelecektir. Hizmet belediyeciliği ve gerçek belediyeciliği birlikte gerçekleştirmeye hazırız. 5 yıllık bir süreç. Son 49 gün hepimiz için büyük bir sorumluluk.” “Lütfen her zaman birlikte çalışalım. Her zaman birlikte anlatalım. Kapı kapı dolaşalım. Bu sorumluluğu hep birlikte üstlenelim ve umarım 1 Nisan’a çok güzel bir başlangıç ​​yapalım.”

Cumhur İttifakı’nın Odunpazarı Belediye Başkanı adayı Özkan Alp, Cumhur İttifakı’nın tek derdinin hizmet etmek olduğunu belirterek, “Bildiğim tek şey çalışmak, üretmek. Bizim tek derdimiz hizmet etmek. Birlikte çalışacağız. Üreteceğiz, birlikte Odunpazarı’nın 85 mahallesine hizmet edeceğiz.” “Bire bir hizmet vereceğiz. Eskişehir’i hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız.” söz konusu.

AK Parti Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Ali Demirel, Eskişehir’in sorunlarının Cumhur İttifakı’nın kazandığı belediyelerle çözülebileceğini kaydetti.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak da Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı belediyelerini kazanarak Eskişehir’i yeni bir şehir haline getirmek istediklerini belirtti.

MHP Eskisehir İl Lideri İsmail Candemir, 31 Mart Yerel Yönetim Seçimlerinde Eskişehir’deki tüm belediyelerin Cumhur İttifakı ile buluşacağını belirtti.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer de 1 Nisan’dan itibaren Eskişehir’de “cezalı” mahalle kalmayacağını söyledi.

Açılışa Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkanı Adayı Hamid Yüzgüllü, AK Parti İl Yönetimi, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca ve çok sayıda vatandaş katıldı.

dicle-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu